Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Honda CBR 650 R

God i byen - endnu bedre på snoede veje

Mathias B. Høj
09/02-2019 kl. 06:00


Hmmm, det virker da mistænkelig let, det her?

Den første overraskelse ved testkørslen af den nye Honda CBR 650R, var ved bykørsel fra hotellet og til de snoede sydspanske veje, som var udvalgt til vise motorcyklens formåen. For der var slet ikke noget bøvl med at køre i byen, som “R”-modeller ellers godt kan have for vane. Ingen filen med koblingen, ingen on-off gasrespons, ingen overdrevent sensitive bremser. Og heller ingen bøvlet og alt for sammenkrøbet siddestilling. For er der ét kendetegn, som maskiner med et eller flere R'er i modelnavnet ofte har, så er det små dimensioner. Derfor blev jeg ramt af en snigende mistanke: er den nye CBR 650R i virkeligheden en kedelig og fesen maskine, iklædt kåbe og fartstriber, men helt uden sportslighed? Den var jo mistænkelig nem at køre i en by?

Efter byskiltet var passeret, var det meste af byens tætte trafik også lagt bag os. Derfor skulle et par biler overhales, fordi – ja du er jo selv motorcyklist. Du ved godt, at det skal biler. Der

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder