Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Honda CBR 500R

Agil racer til A2-kørekort prøvekørt. Honda CBR 500R er skønt legetøj

Mathias B. Høj
05/03-2019 kl. 09:11

Husker du den gymnasiale alder? Fester hele tiden. Også selv om man måske ikke tog en gymnasial uddannelse: festerne var der hele tiden. Og til de fester var der altid de dér lidt irriterende typer, som gik og nippede til deres drinks og øl. ”Drik nu noget”, kunne man pædagogisk brøle af dem, men ligemeget hjalp det. Og de selvsamme typer holdt sig  altid vågne, selv efter klokken tolv, når man selv havde fundet et leje for natten, i en lænestol med et sugerør i øret.

Hvis vi holder fast i det med ”drik nu noget”, kunne det passende være noget man siger til den nye Honda CBR 500R, som MagaCin nyligt var inviteret til Tenerife for at teste. Meget kan man sige om Tenerife, men de er ikke gode til at lave lige veje, som vi kender herhjemme fra. Stigninger, fald og masser af sving meget af tiden. Og den slags kræver en del gasgivning, men alligevel ville den atletiske CBR 500R ikke mere end nippe beskedent til benzinen.

Ligesom resten af CB 500-rækken blev modellen her også opdateret ti

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder