Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Honda CB 500X

Multikunstner-motorcyklen, som indbyder til sand og grus. Honda CB 500X magter de fleste discipliner

Mathias B. Høj
27/02-2019 kl. 07:39

Multikunstner, kunne være det lidt fortærskede udtryk at bruge om den nye Honda CB 500X for 2019. For Adventuremotorcykler er en ekspanderende genre, hvilket især kan tilskrives deres universelle anvendelighed. Der kan køres frisk på søndagsturene og pendles over lange afstande med acceptabel komfort og opret siddestilling. Men genren byder også på varierende grader af terrænegenskaber, fra rene motorvejslokomotiver som fjerner stort set al luftmodstand, til listige gedesti-ædende semi-off roadere.

MagaCin var inviteret til Tenerife for at teste den nye CB 500X og se hvilke kompetencer den har. Testdestinationen var især udvalgt ud fra sine krøllede veje og for sin, for den triste årstid, nogenlunde snefrie vejrudsigt (selvom det sneede for tre dage før testkørslen på destinationen. Tak til klimaforandringerne).

Ligesom resten af CB 500-rækken blev modellen her også opdateret til 2019, og præsenteret på EICMA i slutningen af 2018. De overordnede opdateringer, som gælder for både CB

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder