Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Honda CB 500F

Hverdagsanvendelig naked bike, som også kan lide sving

Mathias B. Høj
02/03-2019 kl. 06:15

Den ligner godt nok ikke en særlig venlig begyndermotorcykel, som den står der og ser kantet ud, den nye Honda CB 500F. Et mangekantet lygtehus med blåligt LED lys strømmende ud – og i forlængelse heraf kantede og spidse luftindsugninger på hver side af en velvoksen tank. Halen, eller bagpartiet let og, ja du gættede det, kantet og spidst.

CB 500F syner umiddelbart af mere end en begyndervenlig og letkørt motorcykel med en bankbogsvenlig benzinøkonomi. “Begyndervenlig” og “god benzinøkonomi” er ikke umiddelbart de mest sexede egenskaber at hæfte på en motorcykel – og slet ikke hvis den ligner noget man kan skære sig på. Så har den underholdningsværdi? Med sådan et design bliver den jo næsten nødt til det – og vi bliver jo næsten nødt til at vide det. Honda havde inviteret til testkørsel på Tenerife, hvis klippe- og bjergrige natur naturligt afstedkommer snoede bjergveje. Men også veje af overraskende god kvalitet, da asfalt tydeligvis er et område som Spanien prioriterer.

Ligesom r

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder