Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Harley-Davidson CVO Tri Glide

Gennemført Trike i højeste udstyrsniveau. Harley-Davidsons CVO Tri Glide er veldesignet til mindste detalje

Mathias B. Høj
19/10-2019 kl. 05:22

Man kan lave mange jokes om Trikes – og det er der ved Gud også gjort. Trehjulede cykler til fesne typer og den slags. Fakta er bare, at de faktisk ofte benyttes af motorcyklister, som eksempelvis på grund af problemer med ben, alderdom eller lignende har svært ved at håndtere tunge motorcykler. Men de vil stadig gerne blive ved med at køre – og så er tre hjul en oplagt løsning. Egentlig ret rock'n'roll, når man tænker over det. Og selv machomanden Vladimir Putin er set på én.

Ifølge Harley-Davidsons produkt- og marketingsansvarlige er ovenstående den største kundegruppe til Trikes, som på grund af afgifter har det lidt svært med salget i Danmark. Og der har i mange år været efterspørgsel efter en Trike i Harleys ypperste udstyrsversion CVO, som står for Custom Vehicle Operation. Det er modeller, hvor alt luksusudstyr er med, og der er gjort ekstra meget ud af udseendet i form af lakering, farvevarianter og detaljer. Det er med andre ord svært at finde et sted på et CVO-køretøj, hvo

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere