Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Minitest: Sidi Armada Tour/Adventure støvler

Ikke billig, men alle pengene værd

CO
12/11-2018 kl. 06:00

Som du ser i videoen herover, fik jeg ikke kørt meget med mine nye Sidi Armada Touring/Adventure støvler, inden den myreflittige fotograf hev mig hen foran kameraet.   Som nævnt i videoen, har jeg faktisk brugt lang tid på at udvælge et par vandtætte støvler til turkørsel i ydersæsonen eller i dårligt vejr.   Valget faldt efter måneders overvejelse på Sidi Armada, da støvlen i produktbeskrivelsen figurerer som en crossover mellem Touring og Adventure støvle. Ikke læder, men Full Grain Microfiber

Videoen herover burde nok redigeres, da jeg anfører at Sidi Armada er en læderstøvle… som oplyst da jeg købte støvlerne.

Det viser sig efter studier af den omfattende produktbeskrivelse, at Sidi Armada er fremstillet i Full Grain Microfiber, der i realiteten har mange af de samme egenskaber som naturlæder, men derudover er langt mere slidstærkt, vandtæt og formstabilt.

Havde jeg ikke nærlæst produktbeskrivelsen var det aldrig faldet mig ind, for de få afskårne kanter ligner grangiveligt natur

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder