Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Minitest: Helt fantastisk Suzuki motor

(Nu med video) GSX-S 1000F er skøn og voldsom motor i scooter-design

Tommy Rønn
28/10-2015 kl. 01:00

MagaCin har brugt nogen tid på den nye Suzuki GSX-S 1000F. En motorcykel Suzuki forventede store salgstal fra da de præsenterede nyheden på Eicma motorcykelshow i efteråret 2014. Desværre har Suzuki GSX-S 1000F ikke levet op til de store salgsforventninger, og vi vil forsøge at finde grunden til det vigende salg.

Specielt design

Motoren kommer direkte fra Suzuki GSX-R1000 2005-2006. Denne motor regnes af mange som den bedste motor Suzuki nogensinde har produceret. Den er nemlig fra før de vildeste Euro normers indtog, hvilket betyder at den er fra den tid hvor Suzuki kunne lade en motor trække vejret næsten frit.

Undertegnede er en af dem der har haft Suzuki GSX-R 1000 motoren helt under huden. Det var nemlig den motorcykel jeg kørte roadracing DM og VM i 2006 og 2007. Jeg mener denne motor er den bedste Suzuki motor-konstruktion til dato Jeg er langt fra ene med denne mening da netop den motor stadig vælges af mange til diverse motorsports-projekter. Det der især imponerede ved 2005

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder