Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mini test: Fed Harley til lavpris

Velkørende Harley-Davidson Iron 1200 emmer af livsstil

Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
22/07-2019 kl. 08:04

Udover de klassiske temaer med bølgende flag, flammer, dødningehoveder og ørne, er Harley-Davidson også kendt for en anden ting i Danmark: de er dyre. Faktisk så dyre, at det er køretøjer de færreste har råd til. Det er i hvert fald de gængse fordomme, men helt rigtigt er det nu ikke mere.

MagaCin deltog selv i præsentationen af Sportsterne Iron 1200 og Forty Eight Special, og erfarede senere, at den habilt kørende og karismatiske Iron 1200 slet ikke ville blive så dyr som man kunne forestille sig.

Priserne starter ved 163.000 kr. Og ja, der kan sagtens findes billigere motorcykler til den pris, men Harley-Davidson har heller aldrig sat sig for at være de billigste. De kan nemlig noget andet. De kan levere en følelse, karisma og en anderledes køreoplevelse.

Iron 1200's design er på moderne vis retro-inspireret. Den lille kåbe foran giver Iron 1200 en barsk attitude, mens tanken er udsmykket med striber på bedste halvfjerdservis. Testmotorcyklen var i sort, hvor motoren er holdt i m

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder