Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mini-test: Ducati Multistrada 950 S

Lækker adventuremaskine giver lyst til rigtig lange køreture

Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
14/05-2019 kl. 06:12

Det er en tendens som vi også er fra bilverdenen: fokus er ved at flytte sig fra kun asfalt, til noget mere terrængående. Eller i hvert fald noget som ligner noget terrængående. Blandt biler er SUV'er det nye sort, og på en række nyere modeller, som ofte hedder noget med X eller Cross, er frihøjden højere end blandt “almindelige” biler. Måske er det også det som gør sig gældende for motorcykler, hvor adventuremaskiner som kan tage en smule terræn og mangelfuldt underlag sælger stort. Ofte de dyrere af slagsen, med en pris på over 200.000 kr. Ikke så sært, for siddestillingen er god og køreegenskaberne ofte gyldne. Modsat bilerne, hvor den ekstra frihøjde giver mere krængning i sving og u-medrivende køreoplevelser.

Ducatis Multistradaer hører til blandt de dyrere modeller i segmentet, men byder typisk også på topklasse køreegenskaber og et design som tåler beskuelse i længere tid – for nu at sige det på jysk. Multistrada 950 fås til 205.700 kr, men MagaCin tester den i udstyrsversion

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder