Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mini-test: Brølstærk Low Rider S

Fed livstilsmaskine har fået bedre køreegenskaber. Harley-Davidson Low Rider S testet på hjemmebane

Mathias B. Høj
18/09-2019 kl. 07:00

Man kunne vælge mellem farvevarianterne sølvgrå og sort. Jeg valgte naturligvis den sorte, da badass-faktoren var den højeste. For den nye Low Rider S fra Harley-Davidson forener klassisk Softail-design og West Coast style med nye og forbedrede køreegenskaber. Naturligvis stadig med den udstråling, som nu engang gør Harley-Davidson motorcykler til, ja, Harley-Davidson motorcykler.

Og det bølleagtige udseende fornægter sig ikke, hvor den sorte version, jeg havde valgt, naturligvis ikke bare er sort. Der var flere varianter af sort: matsort, blanksort og alt derimellem. Hjulene er holdt i en bronzelignende nuance, som ifølge Harley-Davidsons chefdesigner er inspireret af klassiske biler. Den matsorte udstødning har fået et mere premiumlignende design, hvilket der ifølge samme chefdesigner har været et stort kundeønske om.

Minikåben og de firetommers styrforhøjere tilføjer maskinen mere West Coast style, mens instrumenteringen på klassisk vis er bibeholdt på tanken. Så i sig selv en

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder