Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Heidenau K60 Scout – gennem grus og mark

Magacin prøver Heidenaus 50/50 K60 Scout dæk.

Peter Bysted
10/04-2017 kl. 06:00

Magacin har været på afveje med Heidenau's K60 Scout dæk. Det er oplyst som et 50/50 dæk, altså lige meget fokus på asfalt og på off-road terræn, så vi måtte en tur ud på marken for at prøve efter.

Dækkene overraskede umiddelbart positivt.

Selvom Magacin ikke er inkarnerede i den terrængående livsstil, kunne vi alligevel mærke at der blev gravet godt ned i både mark og grus. Vi kunne dog mærke forhjulet slippe i ny og næ, men det kunne sagtens skyldes vores manglende erfaring. Selv på vejen tog K60'erne ved og havde asfalten været lidt varmere på testtidspunktet, ville vi turde smide knæet i asfalten og presse dækkene til deres yderste. 

Vores begejstring for K60 Scout er vi ikke alene om. Dækkene blev testvinder i det tyske magasin Alpentourer. 

(se vores korte test øverst i artiklen)

0 personer snakker om “Heidenau K60 Scout – gennem grus og mark

 1. Heidenau K60 Scout er et fint dæk til mit brug. Jeg kører en BMW R1200GS fra 2005, som jeg har kørt mere end 220.000 km på. Heraf er mere end 120.000 km kørt med K60 Scout monteret på fælgene.
  Dækket har store kvaliteter som et 50/50 dæk på en stor og tung motorcykel.
  De har fungeret perfekt til mit brug, hvor jeg har anvendt motorcyklen til netop de terrænudfordringer den er produceret til.
  Dækkene har desuden haft pænt mange kilometer i sig. Faktisk har jeg flere gange kørt over 20.000 km med samme sæt, og når jeg har nået frem til min mekaniker, Jan fra Toftlund MC, har han undret sig over, jeg ville skifte fordækket, fordi det nærmest ikke har været slidt, uagtet det har rullet mere end 22.000 km.!
  Det er et fantastisk godt dæk. Du kan se hvad jeg har budt dæk (og cykel) på http://www.BikeAdvenTurist.com
  bmwenliGSt
  Peter

Skriv et svar