Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første danske test: BMW S1000XR

Bedste motor, bedste siddestilling og bedste køreegenskaber i en og samme motorcykel

Tommy Rønn
18/05-2015 kl. 22:00

En af de bedste motorcykel-motorer er efter vores, samt mange andre mediers mening, den 160 hk stærke 1 liter 4 cylindrede maskine i BMW S1000R. Dette er en let stækket version af det 193 hk brag der findes i BMW S1000RR. Den lette drosling gør den stærke motor mere letkørt, og alligevel ikke nævneværdig svagere end originalen. Den motor er brutalt stærk uanset omdrejningstal, og alligevel en motor flertallet kan få det bedste ud af. Så letkørt er den.

Skøn motor fra BMW S1000R

Når langturen skal nydes, og siddestillingen skal være optimal, vælger de fleste globetrottere i Europa BMW R1200GS. Det brede styr, den komfortable siddestilling og det høje overblik, gør GS 1200 til en optimal rejsepartner, og den bedste ven på weekendernes lange hyggeture. Flertallet af tidens motorcyklister vil kunne køre hurtigere, og mere sikkert på GS 1200, end andre motorcykler. Dette skyldes de gode overblik der giver tryghed, samt et godt bredt og højt styr der giver god magt over tingene.

Fant

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder