PRØV EN HARLEY-DAVIDSON MED CHANCEN FOR AT VINDE EN DRØMMETUR I USA TIL H-D’s 115-ÅRS JUBILÆUM!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind HD-drømmetur

Tag en prøvetur på en af de nye Harley-Davidson motorcykler, så har du chancen for at vinde en USA-tur for 2 personer til Harley-Davidson’s 115-års jubilæumsfest i Milwaukee, 29. august - 8. september 2018. Præmien inkluderer fly, 2.500 euro i lommepenge og 5-dages hotelophold. Plus en Harley at køre på under hele turen! Det er nemt at deltage – du skal bare tage en prøvetur på en ny Harley. Book prøveturen på www.h-d.com/freedomdays eller hos Cap’s Harley-Davidson og “Beskriv din drømmetur og fortæl os, hvorfor det er dig, der skal vinde!”
Harley-Davidson Danmark
20/04-2018 kl. 12:03

Med ni helt nye Softail® motorcykler og senest to nye Sportster® modeller er der skruet gevaldigt op for produktudviklingen hos Harley-Davidson. Og selv om forhandlerne ”kun” har udvalgte modeller til demokørsel, kan du se frem til en fed prøvetur, der endda giver dig chancen for at vinde en fantastisk tur til USA til Harley-Davidson’s 115-års jubilæumsfest, der afholdes fra d. 29. august til d. 3. september i Milwaukee.

Det er nemt at tilmelde sig

Uanset om det er din første oplevelse på en Harley-Davidson, eller du har prøvet en Harley før, så er det ganske enkelt at få en prøvetur og komme med i konkurrencen. Prøveturen bestilles nemt på www.h-d.com/freedomdays eller hos en af de to autoriserede forhandlere, Cap’s Harley-Davidson i Aarhus og København. Ved tilmelding skal du beskrive din drømmerejse og fortælle os, hvorfor det er dig, der skal vinde – så er du med i konkurrencen og har chancen for at vinde den fantastiske rejse, der også omfatter lommepenge og en Harley-Davidson motorcykel at køre på under turen. 

115-års jubilæumsevent i Milwaukee

Fejringen af Harley-Davidson’s 115-års jubilæum i Milwaukee bliver en forrygende oplevelse. Festlighederne i hjembyen starter den 29. august og kører frem til den 3. september og byder på store events, strandræs, bjergklatring og en kæmpe parade gennem Milwaukee. Der bliver også mulighed for at besøge Harley-Davidson museet med maskiner fra alle årti i vores 115-årige historie. 

Så tøv ikke – book en prøvetur på en ny Harley-Davidson motorcykel. Hvem ved, hvor det kan bringe dig hen?

Få yderligere information om Harley-Davidson’s 115-årige jubilæumsfest i Milwaukee på www.harley-davidson.com og se mere om konkurrencen her: www.h-d.com/freedomdays 

Den heldige vinder offentliggøres den 13. juli, og den store præmie indeholder følgende:

– Adgang til 115-års jubilæumseventen i Milwaukee, Rally Pack og eksklusiv adgang til masser af aktiviteter.

– 2.500,- euro i lommepenge til mad, udgifter og hotelophold (udover de 5 inkluderede overnatninger).

– Flyrejse tur/retur (økonomiklasse) for vinder og ledsager fra nærmeste internationale lufthavn til Chicago d. 29/08-2018 med hjemrejse fra Chicago d. 08/09-2018, inkluderet transport og taxa fra lufthavnen.

– Hotelovernatninger, 5 dage fra d. 29/08-2018 til d. 03/09-2018 i Milwaukee, for at deltage i 115-års jubilæumseventen. Ekstra fem overnatninger skal vinder selv booke og betale for.

– Leje af en Harley-Davidson motorcykel (udvalgte modeller) for perioden d. 29/08-2018 til 

d. 08/09-2018. Vinderen skal afhente motorcyklen hos en Harley-Davidson forhandler 

d. 29/08-2018 og aflevere den igen senest d. 08/09-2018. Vinder og ledsager kan efter ønske og mod egenbetaling vælge anden model hos forhandleren, alt efter hvad der er til rådighed.

Del med en ven

Giver børn en ny start