Sikreste, og ofte billigste, motorcykel forsikring
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens sikreste MC forsikring

Kasko med fuld dækning fra kun 1.800 kr. om året
123mc Forsikring
11/04-2018 kl. 23:00

Hvor 123mc motorcykel-forsikring tidligere brugte det store tyske forsikringsselskab QBE til at gruppeforsikre de mange motorcyklister der tegner motorcykel-forsikring via 123mc.dk, er en ny aftale nu trådt i kraft, hvor det er verdens største forsikringsselskab der står bag 123mc.dk motorcykel forsikring.

Verdens største forsikringsselskab er engelske Lloyds. Lloyds, er så store så de fleste af klodens andre forsikringsselskaber er genforsikrede via Lloyds. Derved kan 123mc forsikring garantere den mest professionelle håndtering af eventuelle skader, så vores forsikringsbrugere ikke skal udsættes for måned-lange kampe. Kampe som til tider ses hos de danske forsikrings-selskaber, når der skal udbetales efter skader.

Priserne er også helt i bund med Lloyds bag 123mc forsikring. Priser ned til 1.800 kr. for et års fuld kaskodækning. Vi kan ikke garantere alle vil kunne spare penge på 123mc forsikring, men flertallet vil kunne minimere deres forsikringsudgifter med en 123mc forsikring.

Selvrisiko-priserne ved tyveri er også i bund med 123mc forsikring. Her betales kun 10% ved tyveri, dog minimum den valgte sellrisiko-sum. En vigtig detalje, da flere andre selskaber opererer med selvrisiko ved tyveri op til 20%.

123mc forsikring kræver ikke andre forsikringsaftaler. 123mc forsikring kan tegnes af alle Premium Brugere på 123mc.dk.

Se priserne på 123mc forsikring her.

Del med en ven

Giver børn en ny start