Thomas Kjer Olsen holder fast og ligger stadig nr. 1 i VM
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas Kjer Olsen holder fast

Trentino i Italien dannede rammen om 4. afdeling af VM i Motocross, som blev afviklet i den netop forgangne weekend. Danske Thomas Kjer Olsen kom på hårdt arbejde for at forsvare sin føring i den samlede VM-stilling, men ligger stadig i front med 20 point ned til den samlede nr. 2.
Danmarks Motor Union
08/04-2019 kl. 11:12

De sidste par uger er danske motocrossfans blevet forkælet helt ekstraordinært. Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg Motor Club har været indehaver af den røde nummerplade, som symboliserer hans føring i den samlede VM-stilling, siden 2. afdeling af VM. Selvom danskeren blev udfordret på italiensk jord i denne weekend, ændrede det ikke på, at han stadig ligger i front i den samlede VM-stilling for MX2-klassen.

Thomas Kjer Olsen kæmpede hårdt for sine placeringer i begge heat. En fejl på anden omgang af første heat betød, at Thomas røg et godt stykke tilbage i feltet, men han fik kæmpet sig op igen og kørte over målstregen som nr. 5 i første heat. I andet heat holdt Thomas længe placeringen som nr. 5 og var også oppe at ligge nr. 3 et godt stykke tid, inden han sluttede heatet af som nr. 4. Dette gav en samlet 5. plads på dagen.

Spanske Jorge Prado viste endnu en gang stor styrke og vandt begge heat foran henholdsvis belgiske Jago Geerts, der tog 2. pladsen i begge heat. Franske Tom Vialle og britiske Ben Watson tog sig af tredjepladserne. Samlet på dagen blev Jorge Prado nr. 1, Jago Geerts nr. 2 og Tom Vialle nr. 3.

Del med en ven

Giver børn en ny start