Stærke præstationer til Seven DM Motocross i Randers
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stærke præstationer til Seven DM Motocross

Søndag d. 5. maj rullede anden afdeling af DM i motocross igennem Randers, og på en dag hvor vinden bed lidt, så sørgede Danmarks bedst crosskørere for, at de mange fremmødte publikummer fik noget at varme sig på.
Danmarks Motor Union
07/05-2019 kl. 14:18

Der var dog også solkig undervejs, og i de lange perioder, hvor solen kiggede med, så blev den vidne til et storslået drama, hvor der også var massive præstationer at opleve.

MX1-klassen blev i Næstved vundet af svenske Jonathan Bengtsson, men han var ikke til start i Randers, og derfor var kongespillet åbent, til en ny placering af den samlede føring. Og den åbning udnyttede ingen bedre end Jakob Kjær Nielsen. Jakob er ny i MX1, men i Randers kørte han som en garvet veteran. To gode starter, pressen på, på de første omgange, og sikker, klog og hurtig kørsel, sikrede ham sejren i begge heat, den samlede sejr og også den røde nummerplade til slut, som tegn på at han nu fører DM an. “Det havde jeg sgu ikke regnet med,” som vinderen selv udtrykte det. Rutinerede Kim Sørensen tog sig af andenpladsen, imens Stefan Kjer Olsen sneg sig op på podiet efter at have været hurtig hele dagen, men også at have haft sin del af uheldet. Mathias Gryning viste også gode takter, imens lykkens gudinde ikke var med Nichlas Bjerregaard, der kæmpede med sygdom hele dagen.

Udgangspunktet i MX2-klassen var det samme som i MX1. Mathias Jørgensen var ikke til start i Randers, og derfor lå den samlede føring lige til at samle op – og det gjorde Glen Meier. Hjemmebanehelten viste, at han kender banen som sin egen bukselomme, og vandt knusende sikkert begge heat. Mads Sjøholm tog to lige så sikre andenpladser, imens Mike Lauritsen og Benjamin Strate kæmpede indædt om den sidste plads på podiet. Det endte dog med at blive Mike, der tog tredjepladsen, og det var en glad gut, der indtog podiet til slut. Det betyder, at Glen Meier går i spidsen af serien, imens Mads Sjøholm holder fast på andenpladsen, med Mike Lauritsen efter sig.

125 Junior-klassen bugner af talent. I Næstved var Kasper Dehnhardt den helt store oplevelse, og det var han igen i Randers. Kasper vandt begge heat, imens Tobias Caprani blev nummer to. Tobias er først lige rykket op på 125cc, og hjemmebanekøreren modtog folkets hyldest for sin præstation. Mads Vestergaard snuppede sidste plads på podiet.

Næste afdeling af SEVEN DM Motocross køres allerede om 14 dage, søndag d. 19. maj, hvor det dybe sand i Holstebro venter!

Dagens resultater fra Randers finder du her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1654636

De samlede stillinger finder du her: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/dmu-publish/current/mx-a.html

Del med en ven

Giver børn en ny start