SEVEN DM Motocross kommer til Yamaha Park i Svendborg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SEVEN DM Motocross kommer til Svendborg

Danmarksmesterskabet for de bedste motocrosskørere nærmer sig en spændende slutspurt. Fire af DM-seriens i alt seks afdelinger blev afviklet før sommerferien, og i denne måned skal de sidste afdelinger køres og årets Danmarksmestre findes - på søndag d. 8. september køres næstsidste afdeling på Yamaha Park i Svendborg.
Danmarks Motor Union
05/09-2019 kl. 12:32

Der er garanteret god underholdning og masser af spænding, når toppen af dansk motocross på søndag tørner sammen i Svendborg. Efter en lang sommerpause er kørerne klar til at sætte alle kræfter ind på at forfølge podiepladserne i de tre maskinklasser MX1, MX2 og Junior 125.

I MX2-klassen har Randers-køreren Glen Meier haft en suveræn sæson indtil videre og skabt sig et komfortabelt forspring ned til sine forfølgere i tabellen. Men alt kan ske i motocross, og ingen kan tillade sig at hvile på laurbærrene, hvis de vil vinde. Mads Sjøholm fra Sønderborg Motor Club og Mike Underbjerg Lauritsen fra Børkop Motor Sport indtager pt. 2. og 3. pladsen, men forfølgerne er ikke langt bagefter.

I både MX1 og Junior125-klassen ligger konkurrenterne i toppen utrolig tæt. I Junior 125 er der kun tre point mellem den samlede stillings nummer 1, Zander Hering Albertsen fra Næstved Motor Klub, og nr. 2, William Kleeman fra Frederiksborg Amts Motorklub, og blot fem point yderligere ned til nr. 3, Tobias Caprani fra Randers Motor Sport. I MX1-klassen er det kun et enkelt point, der skiller Jakob Kjær Nielsen fra Han Herred Motor Klub og Stefan Kjer Olsen fra Fyens Motor Sport i toppen af stillingen.

Værtsklubben Motorcykel Clubben Svendborg er selv repræsenteret med kørere i alle klasser til søndagens løb: Rasmus Johansen i MX1, Tonni Andersen, Daniel Wozniak og Christian Skøtt i MX2 samt Niclas Jensen og Patrick Nakoto Marcussen i Junior125-klassen.

Vil du se de bedste kørere inden for dansk motocross dyste mod hinanden, så kom ud og oplev 5. afdeling af SEVEN DM Motocross på søndag.

Hver af klasserne kører to heat , og det første heat starter kl. 11:20 på Yamaha Park.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start