Ny stor MC auktion starter i dag - 123mc.dk - Salg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny stor MC auktion starter i dag

Ca. 40 nye motorcykler skal bortauktioneres
123mc.dk
27/10-2014 kl. 14:00

På hjemmesiden 123mc.dk starter i dag, d. 27.10.2014, kl. 18.00, en stor auktion med motorcykler. Ca. 40 motorcykler af alle typer er tilmeldt auktionen.

Som altid er der mulighed for at gøre en god handel ved auktion, hvis forarbejdet er udført seriøst. Det vigtigste er at undersøge markedspriser grundigt før auktionsdeltagelse, samt at undersøge produktet ordentlig via billedmateriale, tekst og eventuel besigtigelse.

Auktionen er simpel. En maksimalpris kan angives, og en robot vil selv overbyde andre købere, til eventuel maksimalpris er nået. Man kan også benytte den gode gammeldags metode, og selv byde når det ønskes.

Nogle få motorcykler i auktionen er opført med oplysningen, Kun til CVR. Det betyder at kun personer med adgang til aktivt CVR nummer kan deltage. Private uden CVR nummer kan også deltage, men det kræver en tur forbi SKAT hjemmesiden for oprettelse af CVR nummer. Denne oprettelse er gratis.

Vurderingspriserne på alle motorcyklerne i auktionen, kommer fra de normale salgsannoncer på 123mc.dk. Disse vurderingspriser er altså gennemsnitspriser på et tilsvarende produkt oprettet på 123mc.dk de seneste 12 måneder.

Vi håber deltagere alle får en god auktion, og at mange motorcykler bliver handlet til fornuftige priser.

Auktionen findes her.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start