MC-USA er nu en del af FDM travel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC-USA er nu en del af FDM travel

FDM travel overtager MC-USA, der er markedsledende indenfor motorcykel-rejser i USA. En styrkelse af FDM travel som Danmarks førende USA-specialist, mener adm. direktør i FDM travel Anders Iversen. Den hidtidige direktør i MC-USA, Jan Sørensen, fortsætter som rejseleder på mange af MC-rejserne.
FDM travel
13/04-2019 kl. 19:59

FDM travel overtager MC-USA, der siden 2010 har sendt tusinder afsted på motorcykel i USA med dansk rejseleder. Rejsebureauet er i dag markedsledende på det danske marked for motorcykel-rejser til USA.

FDM travel er den største danske udbyder af rejser til USA, med fokus på kør-selv ferie og et voksende udbud af rundrejser med dansk rejseleder. Fælles for dette er fokus på de kendte seværdigheder og ikke mindst de små lokale oplevelser undervejs.

I forbindelse med opkøbet udtaler adm. direktør for FDM travel Anders Iversen:

”Vi er meget imponeret af det produkt, som MC-USA har udviklet, og vi ser et stort vækstpotentiale for motorcykel-rejser i USA med rejseleder. Det passer perfekt ind i vores fokus på at tilbyde rejser med fokus på oplevelserne undervejs. Samtidig styrker det vores produktsortiment på USA, som er en vigtig destination for FDM travel. Vi glæder os også over at have Jan Sørensen og teamet i MC-USA med os fremover, hvor de i endnu større grad vil kunne fokusere på at videreudvikle nuværende og nye ture.”

MC-USA fortsætter uforandret med Jan Sørensen i front og det dygtige team af dedikerede medarbejdere på alle turene som hidtil. FDM travel vil også markedsføre MC-rejserne, samt udnytte egne specialistfunktioner indenfor indkøb, salg, økonomi og markedsføring til at optimere driften og frigøre specielt Jan Sørensen til at have yderligere fokus på udvikling af ture. For kunder, som allerede har booket deres motorcykel-eventyr hos MC-USA, vil der ikke være nogen forskel fra tidligere.

MC-USA har indtil nu været ejet af Jan Sørensen, som har drevet rejsebureauet sammen med sin hustru Dorthe Sørensen. Jan Sørensen har på egen hånd udviklet og forbedret turene ud fra egne erfaringer på landevejen i USA.

”Vi har taget konceptet så langt, vi kunne som et lille rejsebureau, men potentialet er meget større og drømmen om at tage det til næste niveau har altid været der. For at komme videre, skulle vi finde en partner, der kunne give konceptet mere muskelkraft. Med FDM travel føler vi, at vi har fundet den perfekte partner, der både har ekspertisen og passionen for rejser til USA,” siger Jan Sørensen.

Rejserne er åbne for tilmelding fra enkeltpersoner, par og mindre grupper/vennegrupper, som hver især udgør cirka en tredjedel af deltagerne på rejserne. MC-USA har en meget høj kundetilfredshed, som afspejler sig i, at mange af kunderne gennem årene har deltaget på flere af rejserne – og dermed også efterspørger nye ture og nye oplevelser.

Rejselederne er alle danske med lang erfaring i at køre motorcykel i USA. Alle turene har en følgebil, som medbringer bagage og drikkevarer.

Del med en ven

Giver børn en ny start