Racerkøreren Kris Nissen kører med i The Distinguished Gentleman’s Ride
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kris Nissen kører med i DGR

Racerkøreren Kris Nissen kører med i dette års The Distinguished Gentleman’s Ride
The Distinguished Gentleman’s Ride
22/09-2017 kl. 13:59

Hvert år på den sidste søndag i september afvikles det smukke arrangement The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) verden over. I år samles Gentlemen og Gentleladies i flere end 600 byer fordelt over hele kloden for at samle penge ind og sætte fokus på mænds mentale helbred og prostatakræft.

Sidste år var første gang Aarhus lagde gader til DGR. 160 velklædte mænd og kvinder mødte op på deres klassiske motorcykler for at skabe opmærksomhed og for at promovere de noble sager. I år vil der være ca. 250  – så feltet udvides. 

I år har racerkøreren Kris Nissen besluttet sig for at køre med i Aarhus. 

“Jeg kunne også deltage i et af de Rides, der finder sted her i Schweiz, hvor jeg bor. Men jeg er fra Jylland, Sønderjylland, og for mig føles det rigtigt at køre med i Aarhus. Det er nogle vigtige sager, vi samler penge ind til, og jeg håber, at jeg med mit netværk kan være med til at samle godt med penge ind, så vi kan få bugt med prostatakræft og så vi kan sætte fokus på, at mænd opsøger den hjælp, de har brug for, når livet gør ondt.

Jeg ved hvad det vil sige at kæmpe for sit liv. Jeg har oplevet hvad mennesker kan være for hinanden. Og jeg har lyst til at køre sammen med venner og andre, der har lyst til at bakke op om DGR i Aarhus”.

The Distinguished Gentleman’s Ride finder sted den 24. september i Aarhus. Starten går fra Musikhuset, og de mange smukke køretøjer og deres ejere kan ses rulle ind på pladsen mellem Musikhuset og Aros Kunstmuseum fra klokken 11.00.

Der kan læses mere om DGR ved at kigge på www.gentlemansride.com

Del med en ven

Giver børn en ny start