Jens Winther Roskilde udvider aktiviteterne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jens Winther Roskilde udvider aktiviteterne

Forhandler nu også KTM
JENS WINTHER ROSKILDE, BILER OG MC
18/01-2019 kl. 10:18

Hos Jens Winther Roskilde er vi enormt stolte og glade for at kunne indtræde som forhandler af KTM pr. starten af februar 2019.

Som mærkets nye forhandler i Danmark, er vi sikre på at kunne bidrage til den rivende udvikling, KTM er i for tiden. Med stigende markedsandele og nye modeller er der potentiale til meget mere på det det danske marked, og det er en udfordring, vi meget gerne tager.

Igennem længere tid har vi forhandlet med KTM Sportmotorcycle Scandinavia for at sikre os at blive en del af den store succes, som mærket oplever i hele verden – og det er en fantastisk fornemmelse at have fået aftalen i hus. KTM passer virkelig godt i vores forretning, som i forvejen repræsenterer HONDA, SUZUKI og ZERO Motorcycles.

I vores forretning har vi en meget bred vifte af motorcykelkunder, som kører på alle kategorier af de tohjulede, men specielt omkring de populære ’Adventuremotorcykler’ har vi mange kunder, og netop i det segment er østrigske KTM ekstremt stærke. 

Det er ikke noget nyt for vores forretning at sælge og servicere et stort europæisk brand, da vi i mange år har været BMW Motorrad-forhandler. Vi blev opsagt i forbindelse med centraliseringen af BMW’s mc-salg i Danmark, men har stadig en meget stor kundegruppe, som kører på det tyske mærke. Netop blandt disse kunder er der et stort potentiale for KTM, så vi glæder os naturligvis meget over snart at kunne tilbyde demoture til vores mange eksisterende og fremtidige kunder.

Vi er i øjeblikket ved at starte på opbygningen af en ’KTM-verden’ inde i vores helt nye showroom, da der jo er en masse udstyr både til motorcyklisten og selve motorcyklen samt en stor mængde merchandise fra KTM. Det skal naturligvis alt sammen kunne købes i Roskilde, så der kommer en masse nye sager på hylderne.

Motorcykelprogrammet i forretningen bliver det meget omfangsrige og alsidige gademotorcykelprogram fra KTM og dermed ikke moto-cross-motorcyklerne fra den østrigske fabrik.

Det har været meget vigtigt for os at kunne præsentere det store KTM-program med starten af sæsonen 2019, og det er lykkedes til fulde. Dermed kan det helt nye program 2019 ses i forretningen fra marts måned.

Hos Jens Winther Roskilde er vi aut. forhandlere af; Honda, KTM, Suzuki og Zero. Vi tilbyder derudover tilbehør, reservedele samt aut. service til disse. Vi beskæftiger 34 mennesker i forretningen totalt herudaf otte udelukkende med motorcykler. Ud over motorcykler er Jens Winther Roskilde aut. BMW Servicepartner på BMW’s biler.

Del med en ven

Giver børn en ny start