The Distinguished Gentlemans Ride -Aarhus arrangement
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aarhus klar til DGR

Igen i år er Aarhus vært for The Distinguished Gentleman’s Ride, der løber af stablen 24. september
The Distinguished Gentlemans Ride
30/08-2017 kl. 11:26

For andet år i træk bliver Aarhus’ gader fyldt med stilfulde ladies og gentlemen på klassiske motorcykler. Det sker når velgørenheds-eventet The Distinguished Gentleman’s Ride afholdes søndag 24. september, og allerede nu er antallet af tilmeldte ved at overgå sidste års 160 ryttere.

I skrivende stund er der 150 tilmeldte, men arrangør Søren Søltoft Holmboe håber, at i omegnen af 200 velklædte ladies og gentlemen kører med på selve dagen. Formålet med eventet er at sætte fokus på prostatakræft og mænds mentale helbred – og ikke mindst samle penge ind til den gode sag.

Det er dog ikke kun antallet af tilmeldte, der får årets DGR-event i Aarhus til at adskille sig fra jomfru-året i 2016. Modsat sidste år, hvor ruten blandt andet gik omkring Moesgaard Museum, er ruten i år med større fokus på Aarhus centrum, så endnu flere kan få mulighed for at opleve det overvældende optog af mænd og kvinder i jakkesæt på stilede motorcykler.

Starten går fra Musikhuset klokken 13 med indskrivning fra klokken 11. Herfra vil turen gå gennem byen med stop ved Mindeparken og Bispetorv. Det sidste stop er Ingerslevs Boulevard, hvor Steffen Vester fra Go’ Kaffe vil stå for pølser og forfriskninger til alle deltagere. Det er også her, at der blandt andet vil være mulighed for at få taget et professionelt billede af sig selv og sin motorcykel ved den opstillede fotowall.

Alle med en vintage- eller klassisk motorcykel opfordres til at melde sig til eventet via den officielle hjemmeside www.gentlemansride.com. Vi brummes ved i Aarhus den 24. september!

Del med en ven

Giver børn en ny start