Årets Honda MC værksted 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets Honda MC værksted 2018

Flot pris til Aagesen Motorcykler
Vilh.Nellemann Handelsselskab A/S
01/03-2019 kl. 08:39

Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, har netop givet prisen ”Årets Honda MC Værksted 2018” til Aagesen Motorcykler A/S i Rødovre, repræsen-teret ved direktør og medejer Hans Henrik Eickstedt. Prisen gives for en helt igennem gedigen og professionel indsats på værkstedet i 2018.

Denne fine anerkendelse kommer kort efter, at Aagesen Motorcykler tidligere på året annoncerede, at de i 2019 vil stoppe med salg af køretøjer, herunder Honda MC, men fortsætter det gode arbejde som autoriseret Honda serviceværksted i de hidtidige lokaler på Hvidovrevej 1-3. Den tidligere MC-udstilling vil blive inddraget i udstyrsbutikken så de mange kunder der i gennem de sidste mange år har nydt godt af Gitte Aagesens ekspertise nu får endnu mere at se i butikken.

Aagesen Motorcykler har igennem hele 2018 haft stort fokus på høj kvalitet og professionel rådgiv-ning og ikke mindst vigtigheden af dette. Dette afspejles i stor kundetilfredshed og dermed fasthol-delse af kunder på service- og reparationsopgaver.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start