Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vores egne motorcykler

Disse motorcykler kører folkene bag MagaCin & 123mc

Webmaster
27/03-2014 kl. 16:30

Michael “Skovhugger” Christensen: (Yamaha XJ 900 Diversion) Michael kører mest touring. Ikke underligt, da han som rejsearrangør i MC-Travel ofte er på tur med en flok kunder på klodens landeveje. Michael kører mange af turene på sin Yamaha XJ 900 Diversion, som er en rigtig langturstraver, der er kendt for at holde næsten evig. En motorcykel der er stor i dimensionerne, til en stor mand.

Jes Møller Simonsen: (Honda CBR 250 – Solgt) Vores udvikler Jes, startede MC karrieren på en Honda CBR 250. Denne blev valgt grundet fornuftig pris, smart udseende og god benzinøkonomi da maskinen også skulle bruges til pendling. Jes har solgt den lille Honda, og er nu på udkig efter en BMW Nine-T eller måske en BMW R1200T for at spare penge.

Jesper Mikkelsen: (Kawasaki ER6N) Jesper har ejet alt fra de vildeste racere til motard, men kører nu Kawasaki ER6N. Dette valg skyldes at også konen kører motorcykel, hvorfor de vilde racere og de høje motards nu er valgt fra. Motorcyklen hos Jesper er nemlig e

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder