Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vild – Vild test motard

Endelig kom Husqvarna WR250 officielt i testflåden

Tommy Rønn
17/10-2015 kl. 19:00

Da vi investerede i vores nyeste redaktions-motorcykel, en vild Husqvarna WR250, var det med ide om at denne skulle bruges til tests af sportsdæk. Derfor krævede det en ombygning af maskinen fra offroader til motard. Denne ombygning er nu afsluttet, og dæktest på Husqvarnaen er nu begyndt.

Hvorfor er en motorcykel som denne optimal til test af sportsdæk? Ja svaret er let og ligetil. En hurtig motard kan udsættes for vanvittige nedlægninger, så dæk for alvor kan testes på kanterne. Ydermere er vægten lav så svinghastigheder kan nå astronomiske størrelser. Da en Husqvarna WR250 desuden er pokkers stærk og bremser brutalt, kan dækkenes greb under acceleration og standsning også testes til det yderste.

Vores første dæktest på vores Husqvarna WR250 er altså begyndt. Et par nye Bridgestone S20 EVO har fået æren, og skal være dem der ligger ryg til første hårde behandling.

På en sådan Husqvarna kommer alle dæk under kærlig behandling. Når en superbremse bider i en 320 mm forskive, som kun sk

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder