Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trumps toldmur truer

Trump truer med handelskrig. Det kan især ramme motorcykler

Mathias B. Høj
16/02-2018 kl. 11:29

Præsidenten med det vilde hår og den lige så vilde Twitterkonto truer flere lande, og EU i særdeleshed, med handelskrig. Og hvorfor er det så interessant? Jo, det er det fordi motorcykler ser ud til at blive en af de varer, som der kan blive problemer med at sende over Atlanten. Både den ene og den anden vej.

Trump har ved flere lejligheder nævnt, at han finder de fleste handelsaftaler uretfærdige mod USA. Og at han derfor gerne ser en ekstra told på importerede varer, så det vil blive billigere for amerikanerne at købe amerikanske varer i stedet. Protektionisme, som det kaldes. Det vil stille europæiske producenter ringere og derfor vil EU modsvare sådan et træk. Og på den måde har en gammel strid om hormonbehandlet amerikansk oksekød udviklet sig, da amerikanske landbrugsorganisationer har bedt præsidenten om at sørge for uhindret adgang til det europæiske marked. Og nu har de fået en lydhør præsident.

EU er ikke positiv overfor hormonbehandlet kød, mens amerikanerne ser det som ren

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder