Stak af fra politiet på stjålet motorcykel - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stak af fra politiet på stjålet motorcykel

Men det lykkedes ikke motorcykeltyven at undslippe lovens lange arm, og den retmæssige ejer kan nu glæde sig over at få sin motorcykel returneret.
CO
17/09-2023 kl. 06:05

Den danske etat har i år tilsyneladende fået rigtig godt styr på at pågribe gemene tyveknægte, som ikke kan holde nallerne fra andre folks motorcykler.
For blot nogle uger så vi det seneste eksempel, hvor endnu en motorcykeltyv blev pågrebet efter en opmærksom borgers henvendelse til politiet.
Og nu er det igen lykkedes politiet at hapse et af de skadelige langfingrede elementer.

Man kan sagtens forestille sig, hvor træls det må være, hvis man er ude for et uheld på sin motorcykel, og er nødt til at efterlade kværnen i en grøft.
Det var lige præcis hvad der skete for den retmæssige ejer af en motorcykel 16. August på Skovvejen syd for Regstrup.
Og som om uheldet ikke i sig selv var galt nok, så var motorcyklen pist borte, da ejeren senere ville hente den.
Men heldigvis ikke for tid og evighed.

Stak af fra politiet
For en måneds tid senere ville politiet torsdag d. 14 September kl. 19.05 rutinemæssigt standse en motorcyklist i Særslev ved Snertinge øst Kalundborg.
Men patruljevognens blå blink fik motorcyklisten til at fyre maskinen af, og det lykkedes ham med flere hasarderede overhalinger i første omgang at undslippe etatens udsendte.

Derfor blev andre patruljevogne i området over radioen adviseret om den undvegne motorcyklist, og i dette tilfælde gik der ikke længe før både motorcykel og den tilsyneladende ret travle fører, blev fundet i en indkørsel.
Her viste det sig, at motorcyklen var lige præcis ovennævnte efterladte motorcykel, hvorefter føreren blev anholdt og transporteret til politistationen.

Den 23-årige mandlige fører fra Svinninge erkendte under afhøringen, at han havde stjålet motorcyklen, og derudover at have kørt motorcykel uden gyldigt mc-kørekort.
Det slap han heldigvis ikke ustraffet fra.

Politiets døgnrapport
Den positive historie som omtales i Midt- og Vestsjællands Politis uddrag af døgnrapporten den 15. september 2023 i afsnittet Lokalbetjente på præventiv patrulje – Holbæk og Kalundborg, har også fundet vej til nærområdets medier, hvor der kan læses om sagen og den lykkelige udgang på TV-Kalundborg.dk, som også har delt historien via opslag på sociale medier.

Endnu en motorcykeltyv er pågrebet, og den retmæssige ejer kan nu glæde sig over at få sin motorcykel tilbage.
En skøn lille historie til at starte dagen på, og lad os endelig benytte lejligheden til endnu et skulderklap til det danske politi.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start