Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan bliver din dumme motorcykel smart

Er det her disruption for motorcykler?

Mathias B. Høj
04/04-2018 kl. 11:37

VI kender det alle sammen: de seje drenge med deres dyre, nye motorcykler står med hovedet begravet i mobilen for at se data og tal for deres sidste tur. Eller har i hvert fald mulighed for det. Selv må vi trække på noget så analogt som hukommelsen, når vi skal bedømme om det har været en god tur. Og hvis vi skal fejlsøge på en fejl, er det ikke nok at aktivere en app på telelonen.

Men nu har tyske Motogadget lavet en gadget som forholdvist nemt kan bygges ind i din gamle motorcykel. Den forbindes med batteri og de relevante kabler og kan derefter hente og analysere input og giver endda mulighed for keyless rides. Så den blotte nærhed af din smartphone gør, at du kan starte motorcyklen.

Den sindrige gadget hedder m.unit blue, har 12 inputs og 10 outputs og er naturligvis udstyret med bluetooth, så de inputs der modtages kan behandles af en smartphone. Så der følger naturligvis en app med – som meget passende hedder m.ride app.

M.unit blue har bl.a. indbygget alarm, mulighed for at slå

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder