Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan bliver 2018 på to hjul

Flere motorcykler, mindre kørsel, færre forhandlere og mindre fællesskab

Webmaster
02/01-2018 kl. 16:00

Tendensen er klar. I Danmark kommer flere og flere motorcykler på nummerplade. Vi rige danskere er åbenbart ligeglade med vores massive afgifter på køretøjer. Og hvis nogen tror de massive afgifter på motorcykler i Danmark holder køberne fra de dyreste motorcykler, kan de godt tro om igen. Det er nemlig blandt f.eks BMW, Ducati og Harley-Davidson vi ser stigende markedsandele, og dette er på ingen måde billige motorcykler. Men uanset pris, bruges motorcyklerne ikke meget.

Vi danskere vil gerne eje motorcykler, men kører kun lidt på vores dyrt indkøbte maskiner. I gennemsnit har danske motorcyklister kun tilbagelagt ca. 6.000 km på to hjul gennem hele 2017. Dette trods ca. 5% særdeles aktive motorcyklister med mange årlige km til at trække gennemsnittet op. Ca. 20% af de danske motorcykelejere har kørt mindre end 2.000 km gennem hele 2017 sæsonen. Dette er medvirkende til yderligere pres på forhandlere og værksteder, da få kørte km betyder mindre service og reparationer.

Tendensen bl

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder