Nye billeder af Moto Guzzi V100 Stelvio - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye billeder af Moto Guzzi V100 Stelvio

Nye afslørende spionbilleder viser hvilke farver den snarligt kommende Moto Guzzi V100 Stelvio bliver tilgængelig i.
CO
15/09-2023 kl. 06:30

Det er ikke mange dage siden italienske Moto Guzzi afviklede Moto Guzzi Open House 2023, og i den forbindelse afslørede den nye Moto Guzzi V7 Stone Corsa, som V7 familiens nye mest sportslige medlem.
Men det skal naturligvis ikke afholde os fra, at bringe endnu yderligere interessant nyt vedrørende det italienske mærke.

Som jævnlig MagaCin læser er du naturligvis fuldt opdateret på, at der er en ny Moto Guzzi V100 Stelvio undervejs.
Det skrev vi nemlig om sidste år i forbindelse med efterårets mc-messe EICMA i Italien i artiklen Ny Moto Guzzi Stelvio kommer snart, og udenlandske medier var dengang enige om, at den nye Stelvio ville blive udstyret med motoren fra Moto Guzzi V100 Mandello, som debuterede i tiden omkring EICMA i 2021.
Sidenhen har du her på MagaCin kunnet se både billeder og video af mærkets kommende nye alpefræser i Langbenet Moto Guzzi Stelvio spottet og Moto Guzzi V100 Stelvio registreret som modelnavn, hvor det i forbindelse med sidstnævnte blev yderligere fastslået, hvilken motor der anvendes.
Og nu er yderligere detaljer om Moto Guzzi V100 Stelvio sluppet ud.
Nemlig hvordan modellen farvelægges.

Billeder delt af italienske Guzzisti
De tekniske detaljer for den kommende italienske eventyrer kan ses i artiklerne, der er linket til længere oppe, imens de seneste billeder af hvad der ligner nyheden i produktionsklar stand er af nyere dato.
De desværre ret grynede billeder som ses i galleriet over artiklen, stemmer meget godt overens med den noget mere anonyme helt sorte udgave vi tidligere har set i forbindelse med testkørsel, og er for ganske nylig delt af en gruppe italienske såkaldte Guzzisti på Facebook.
Det er formentlig ikke sket med Moto Guzzi’s velsignelse, men nu ved vi altså også, at den nye Moto Guzzi V100 Stelvio bliver tilgængelig i mindst to forskellige lakeringer, som er lidt mere spændende at se på end test-æslet.

To forskellige udgaver
Billederne deles også af italienske motorcykelmedier, som i den forbindelse forestiller sig, at Moto Guzzi V100 Stelvio bliver tilgængelig i to forskellige udgaver, hvor begge til forskel fra Mandello V100 kunne få et køremode til løst underlag, hvor en basisudgave udstyres med manuel justerbar affjedring, og en mere eksklusiv version får semi-aktiv elektronisk reguleret affjedring.
Det og meget mere bliver vi klogere på inden for relativ kort tid.

Hvornår?
Efterårets mc-messe EICMA i Italien nærmer sig nemlig med raske fjed, og der er vist næppe nogen tvivl om, at V100 Stelvio får en plads på Moto Guzzi’s stand.
Men det bliver nu alligevel interessant at følge, om italienerne officielt præsenterer den nye Moto Guzzi V100 Stelvio forud for verdens største mc-messe.
Og skulle det ske, så sidder vi selvfølgelig på spring for at dele nyheden.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start