Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nej tak til luder-journalistik

Godt branchen indeholder mange seriøse forhandlere

Webmaster
20/04-2010 kl. 14:00

Hvis I forærer os en ny-indregistreret motorcykel, hele denne sæson. Så garanterer vi jeres butik bliver fremvist flot, i en stribe TV-programmer.” Sådan var en få dage gammel besked, fra en TV producent der laver programmer om biler og motorcykler, til Friis MC i Horsens.

Heldigvis er Friis MC en seriøs og professionel butik, som så mange andre i Danmark. De takkede pænt nej til projektet. Som de udtrykte sig hos forhandleren i Horsens. “Vi ønsker kun rosende omtale hvis det er fortjent.” Sådan skal og bør det være.

Det er en uheldig glidebane hvis den slags medier, får held til noget således. Forventes og forlanges, af udlåneren, positiv omtale ved anmeldelse og test, vil det betyde at forbrugerne ikke kan stole på medierne. 

Det er netop derfor biljournalisterne har MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark) og motorcykeljournalisterne har DMJ (Danske Motorcykel Journalister). Begge er foreninger der kigger deres journalister efter i sømmene, og derfor garanterer uvildige tests og o

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder