Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kobling-by-wire fra Honda

Honda patent for elektrisk aktiveret kobling

Steffen Olesen
14/06-2021 kl. 08:56

Tidens mest moderne og innovative motorcykler er udstyret med et væld af elektrisk regulerede assistentsystemer, og man skal holde tungen lige i munden, når de tekniske betegnelser og forkortelser remses op i hurtig rækkefølge.

De fleste har efterhånden vænnet sig til elektriske features som 6-aksede IMU’er, elektrisk regulerede BFF forgafler, massevis af forskellige køremodes med alverdens betegnelser, justérbar TC, justérbar motorbremse, justérbar ditten og datten, og en af de seneste hippe trends er den adaptive fartpilot på motorcykler… som også kan justeres via elektronikken.
Der er den-onde-lyneme mange ledninger på en moderne motorcykel.

Ride-by-wire
Der er kommet seriøst fart over feltet i den teknologiske udvikling i motorcyklernes verden, siden vi for godt 15 år siden så det såkaldte ride-by-wire gashåndtag introduceret på Yamaha YZF-R6.

I dag løftes benzinindsprøjtningens gasspjæld i de fleste tilfælde ikke længere af tynde stålwirer førte i beskyttende hylstre, for

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder