Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KLR 650: The Legend is Back

Kawasaki KLR 650 er klar i ny version, men dansk premiere har lange udsigter

Nicolaus Johansen
28/01-2021 kl. 09:17

Inden nissehuer, glögg og gaveræset for alvor fik taget i os sidste år, fortalte MagaCin om Kawasakis nye mudderkaster ved navn KLX 300.
Da den lille 300-kubikker blev afsløret, havde vi egentlig håbet at japanerne ville præsentere en seriøs adventuremaskine i mellemklassen, da en sådan mangler i Team Green’s lineup.

KLX 300

Som bekendt gik det ikke således, men dengang lovede Kawasaki at vi stadig havde mere til gode. Sløret er netop blevet løftet for en nyhed, og minsandten om der ikke denne gang var gevinst.

Hurra og øv
Ved den digitale afsløring præsenterede Kawasaki en hel spritny udgave af legenden KLR 650, som har opnået sin status qua sin skudsikre og ukomplicerede teknik, samt et vellykket kompromis til langturskørsel i naturen.

En sådan maskine ville være et friskt pust på det danske marked – specielt hvis prislappen kunne holdes under 100.000 kr.

Den danske importør oplyser, at de holder fingrene krydsede, men på nuværende tidspunkt er der desværre intet i sol og måne, som peger i retning af en introduktion i Danmark, eller resten af Europa for den sags skyld.

Her på redaktionen krydser vi ligeledes vores fingre for, at den sagnomspundne, og nu opdaterede maskine, vil ramme vore hjemlige kyster.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder