Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I disse byer bor flest MC-ejere

Tjek hvor mange der kører motorcykel i din kommune

Mathias B. Høj
09/04-2018 kl. 11:32

Er der nogen motorcyklister at hilse på, når du kører rundt i din kommune? Eller er der kun kedelige biler? I Norddjurs må de få ondt i motorcykel-hilsearmen, mens borgere i Ishøj knap nok ved, hvad en motorcykel er.

For hvor i landet finder man egentlig flest motorcykelejere i forhold til antallet af borgere? Er der forskel eller er bestanden nogenlunde stabil mellem kommunerne. Ellers sagt på en anden måde: er din kommune sej eller lettere fesen hvad angår motorcykler?

MagaCin satte sig for at opklare, hvor i landet der egentligt findes flest motorcykler pr. indbygger. Dels af nysgerrighed og dels for at give jer, kære læsere, mulighed for at voksenmobbe jeres klubkammerater, som bor i en mere fesen kommune.

Vi har indhentet antal indregistrerede motorcykler fra Skat og antal borgere fra Danmarks Statistik, fordelt på kommuner. For at gøre tallene retvisende, har vi kun talt borgere over 18 år. I højre side ses antal motorcykler pr. 1000 borgere over 18 år, som vi også har brugt til

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder