Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Enduro opgradering fra WP

Ny affjedring fra WP

Steffen F. Olesen
23/03-2021 kl. 06:00

Der er ganske almindeligt, at rende over tråde på diverse fora, hvor folk diskuterer affjedring og hvorvidt man bør opgradere.
Her findes forklaringer på hvorfor man bør udskifte indmaden i forgaflen, købe ny bagdæmper eller justere på samtlige parametre på fabriksstumperne, og der findes lige så mange forklaringer som der findes fisk i havet.

Der er to sider af sagen når vi snakker affjedring; den ene er, hvad der i praksis fungerer bedst, og den anden er, hvad føreren føler sig bedst til rette med.
Vi ser ofte, at de to sjældent hænger sammen, og affjedring af motorcykler er en videnskab i sig selv, men inden man begynder at rode med sin affjedring bør man huske på, at der står hundredvis af ingeniører bag nutidens komponenter. Derfor kan man roligt regne med, at fabriksindstillinger og komponenter er som de i de fleste tilfælde bør være.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder