Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Disse MC solgte bedst i 2019

Er din motorcykel på top-ti listen?

Mathias B. Høj
03/11-2019 kl. 06:01

2019 tegner til at blive et godt år, set med motorcykelforhandler og -importør øjne. Og selvom solen titter frem i ny og næ, og der stadig kan køres motorcykel, kan vi godt regne med at de fleste af nysalgene er afviklet. I hvert fald nok til at se hvilke modeller som har klaret sig godt igennem året. Og det er vel at mærke udelukkende nysalg vi ser på.

På baggrund af data fra Motorstyrelsen ser vi at salget af nye motorcykler til og med September 2019 er nået ikke mindre end 3057 stk.  Flotte tal, sammenlignet med de 3017, som var solgt på samme tidspunkt sidste år. Og meget bedre end 2017 – I ved, det år hvor det regnede hele sommeren. 

Flest maskiner skiftede ejer i uge 14, som er i starten af April. Ikke mindre end 187 maskiner blev solgt denne uge, mod 143 i den følgende uge. Til sammenligning blev der solgt syv i uge 40.

Bedst sælgende mærke

Har du læst statistikkerne fra de foregående år, er det bedst sælgende mærke ingen overraskelse. Igen i år er Yamaha på en suveræn førstep

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder