Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste udkald for Rossi

Valentino Rossi træffer måske beslutningen i sommerferien

Steffen F. Olesen
20/05-2021 kl. 10:44

Du har efterhånden hørt om Rossi-situationen mange gange, men vi tager lige en hurtig opsummering:

I starten af 2020-sæsonen udtalte Yamaha Racing Managing Director, Lin Jarvis, at Valentino Rossi’s fremtid var usikker.
Rossi har over mange år været Yamaha’s ædelsten, men er gennem senere tid faldet lidt af på den, og blev i 2019 udkonkurreret af både Maverick Viñales og Fabio Quartararo – sidstnævnte som lige var sprunget ud af rookie læderet.
Det betød at den ikoniske italiener stod over for en svær beslutning; var det på tide at hænge dragten på bøjlen, og sige farvel og tak?

I et interview med Massimo Calandri fra La Repubblica talte Rossi lidt om sin fremtid som aktiv MotoGP-kører, hvor han sagde, at fremtiden afhang meget af hvordan 2021 ville forløbe.
Rossi’s egne kriterier for at fortsætte i sporten er, at det skal være sjovt og at han stadig kan blande sig i top-5 samt kæmpe om podieplaceringer.

Nu er der nyt i sagen
Den syvdobbelte verdensmester i MotoGP og 500cc klassen overlod i år fabrikssædet i andre hænder og kører selv under Petronas fanen, men som man kunne frygte går det ikke helt som ønsket.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder