Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson ud af motorsport

Harley-Davidson trækker sig fra al direkte involvering i både NHRA og America Flat Track racing series, med en enkelt undtagelse

Steffen F. Olesen
20/11-2020 kl. 06:00

I stedet for at fortsætte med fabriksteams i NHRA drag racing series og America Flat Track racing series, har producenten valgt at træde et skridt tilbage, og fremover vil hold som kører under H-D banneret være forhandler støttet.

Indtil nu har Harley-Davidson i samarbejde med virksomheder som eksempelvis Vance & Hines og Screamin’ Eagle, stået for fuld støtte til flere hold under sådanne arrangementer, og har faktisk klaret sig ret godt, med mere end 100 sejre og ti mesterskabstitler på quarter-milen.

Også i America Flat Track racing serien forløb projektet hensigtsmæssigt, hvor Harley-Davidson i år løb med kronen i klassen ‘Production Twin’, men nu er det altså slut; og så alligevel ikke helt.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder