Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mini-test: Retro-adventure til uvejsomt terræn

Af: Mathias B. Høj; Billed & video: Peter Bysted
20/12-2018 kl. 10:05

Meget kan man sige om Royal Enfield, men moderne og sportslige ser de ikke ud. Det er klassisk, med enkelte lettere moderne retro-elementer. Og det skal i denne sammenhæng forstås positivt.

Det interessante ved indiske Royal Enfield er, hvordan det er lykkedes at sælge motorcykler uden de store produktudviklinger, rent visuelt i hvert fald, over så lang en årrække. Selv konservative Harley-Davidson har haft en mere tydelig udvikling gennem årene. Derfor var sensationen så meget des større, da Royal Enfield i 2015 lancerede deres adventuremodel Himalayan. Navnet er slet ikke et tilfælde, for hele maskinen emmer af kørsel, hvor asfalten er sparsom eller helt fraværende – som den ofte kan være i Himalayabjergkæden. Den er også lavet bevidst primitiv, eller robust alt efter øjnene der ser. For en Royal Enfield kan man stort set altid få repareret i Indien, med basalt værktøj. En højteknologisk adventuremaskine, som kræver diagnosticering via en computer? Det bliver straks værre, når ma

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere