Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første prøvekørsel: Kawasaki Ninja 400

H2 inspireret A2 model fra Kawasaki

CO
09/03-2018 kl. 14:15

Kawasaki's Ninja 250 vakte allerede ved lanceringen begejstring i fagpressen, hos brugerne og blandt personalet her på redaktionen, og det varede ikke længe inden et eksemplar fandt vej til en af medarbejdernes private garage.


MagaCin gennemførte flere tests på den privatindkøbte Baby-Ninja, hvor modellen beviste sit værd som både rejseledsager og legekammerat, og på mange områder overraskede positivt.

Baby-ninja’en blev senere opgraderet til Ninja 300, og i 2018 understreger Kawasaki yderligere sit engagement i segmentet for mindre motorcykler

.

Magacin’s udsendte er i skrivende stund på vej hjemad mod et dansk snedækket landskab, og en snert af vinterdepression trænger sig på, i takt med at afstanden til Andalusien øges. Øv… nu forlader vi lunere klima, og Kawasaki's nye Ninja 400.


Den sydspanske region lagde nemlig asfalt til MagaCin’s første prøvekørsel af Ninja 400, som er Kawasakis seneste oprustning i kampen om motorcyklisternes gunst.

Ved arrangementet var der en række af Ka

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder