Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Biker præsidenten fra Amerika

Noget tyder på at USA's kommende præsident er en rigtig motor-tosse.

Steffen F. Olesen
09/11-2020 kl. 12:23

Ser vi et øjeblik bort fra Corona pandemien, og alt hvad den med sig fører på de sociale medier i Danmark, har den senere tid handlet en del om præsidentvalget i USA.
I stedet for at debattere en masse omkring hvorvidt manden har vundet eller ej, kommer vi her ind på et meget vigtigere spørgsmål: Hvordan har Joe Biden det med motorcykler?

Joe Bidens forkærlighed for biler er ikke nogen hemmelighed, og i 2014 var netop passionen for biler – ifølge Biden selv – en rigtig god grund til ikke at stille op som præsident.

There’s a lot of reasons to run for president, but there’s one overwhelming reason not to run for president. I’d like to get that (Corvette) Z06 with 0-60 in 3.4 seconds.

Joe Biden

Joe Biden er specielt glad for sin 1967 Corvette Stingray, men med en rolle som vicepræsident er det simpelthen ikke tilladt selv at køre bil i offentligheden, hvorfor Biden ikke har mulighed for at udleve passionen.
I 2016 gav Secret Service ham allernådigst lov til at fyre op under familie-Covetten på et afspærret testområde, da han deltog i programmet Jay Leno’s Garage.
Biden greb chancen med det samme, og lagde fra land med stil!

Men hvad er USA’s kommende præsidents holdning til motorcykler?
I 2015 sprang han i sadlen på en Harley-Davidson, for at tilslutte sig guvernør Cuomo og Billy Joel til 9/11 Memorial Ride.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder