Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha er mest driftssikker

Mindst mulig bøvl, så skal der køres japansk

Tommy Rønn
01/04-2014 kl. 14:15

Consumer Reports magazine har lavet en analyse af fejl på motorcykler. Hele 4.424 motorcykler har været med i analysen, og konklusionen er klar. Ønskes færrest mulig fejl skal der køres japansk.

Taberne i analysen er de europæiske mærker, mens f.eks. Harley-Davidson placerer sig i en midterposition. Altså ikke mest fejlbehæftet, men ej heller mest fejlfri.

Meget overraskende er forbrugernes glæde ved deres produkt. Trods 2-3 gange flere fejl på BMW og Harley-Davidson, sammenlignet med japanske motorcykler, er ejere af BMW og Harley-Davidson de mest tilfredse med deres motorcykler.

Op mod 75% vil vælge BMW eller Harley-Davidson igen, når deres nuværende motorcykel skal skiftes. Mens kun ca. 63% af Yamaha kunderne vil vælge næsten fejlfrie Yamaha igen ved skift.

Der er altså ingen sammenhæng med kvalitet og tilfredshed når vi køber motorcykel. Motorcykler er livsstil, og derfor betaler vi gerne for udstråling og statement.

% fejlbehæftede motorcykler:

11% Yamaha

13% Kawasaki

14% Honda

2

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder