Perfekt aftenlæsning for eventyrlystne danskere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Perfekt aftenlæsning for eventyrlystne danskere

Frank har viet en del af sit liv til at skrive bøger, hvori han deler nogle af landets fedeste og flotteste ruter, som akkompagneres af gode historier og fantastiske billeder.
Steffen F. Olesen
18/07-2023 kl. 10:29


Salget af adventurebikes er stukket helt af herhjemme de seneste år, og de sociale medier boomer med billeder og videoer af folk, som enten er i gang med at planlægge et eventyr, er i fuld gang med at erobre alpeveje og afsides grusveje, eller netop er hjemvendt fra sin færd.

Forskellen på det indhold, og hvad der ellers kan være en tendens til er, at motorcyklister generelt er rigtig gode til at bakke hinanden op, og til at dele historier og erfaringer på en sådan måde, at ligesindede kan blive inspireret, fremfor blot at føre sig frem med pralende Facebook- og Instagram indhold.

Snuser man lidt rundt i de største motorcykelgrupper på eksempelvis Facebook ses det hurtigt, hvor fedt et fællesskab motorcyklister kan stykke sammen med folk de aldrig har mødt før, og måske ej heller kommer til.
Og i netop disse grupper dukker der jævnligt opslag op hvor folk enten deler en fed rute i både ind og udland, og ligeså opslag hvor motorcyklister med en sitrende rejselyst i maven spørger til råds om samme.

Altså et ret godt sted at finde inspiration til dit næste eventyr, men hvad nu hvis der fandtes et lidt lettere overskueligt opslagsværk over ruter som betød, at man ikke skulle bladre gennem alt muligt andet indhold for at finde frem til inspirationen? Og hvad nu hvis det opslagsværk indeholdt en hel masse udflugtsmål, som var at finde inden for vort lands egne grænser?

360 ROADBOOKS – For people that love the open road
Tidligere på året blev MagaCin kontaktet af en umiddelbar ret flink fyr ved navn Frank Berben-Groesfjeld, som har kreeret netop det opslagsværk som der spekuleres i ovenfor.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start