Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nybegynder eller lille kort, hvad så?

Alt begyndelse er svær, også motorcyklisme. Men heldigvis kan meget gøres, som letter indstigningen til denne vidunderlige verden. Magacin har fundet de vise sten til let og ukompliceret motorcyklisme, for nybegynderen

Tommy Rønn
26/03-2009 kl. 00:55

Det der drille begynderne mest er vægt. Begynder er både grandvoksne nye, dem der genopdager motorcyklismen samt de unge med lille MC kørekort i baglommen. Også sædehøjden kan drille uerfarne. Helt slemt bliver det når sædet er så højt, at det kniber med solidt fodfæste på begge sider af maskinen, og maskinen samtidig er tung. En sådan kombination giver nervøse motorcyklister, som er til fare for sig selv og andre.

De små og lette maskiner giver tryghed hos chaufføren. En tryghed der gør at mere tør forsøges, så dygtigheden hurtigere opbygges. Man bliver med andre ord, langt hurtigere en god og sikker motorcyklist, på en mindre maskine. Hvilket igen betyder at opgradering til større maskinel, hurtigere bliver en sikkerhesrigtig forsvarlig løsning.

De gængse argumenter mod de mindre maskiner holder ikke mere. En lille sportsmaskine render i dag så hurtig, at kørekortet mistes på motorvejen, mens en lille chopper kører eksakt så hurtig som de større søstre cruiser afsted.

Eneste argumen

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder