Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Når fornuften sejrer

Motorcyklisme er for flertallet langt mere livsstil, end det at køre bil. Derfor køber motorcyklisten ofte maskine ud fra livsstilsbetragtninger. Flere ender derfor med helt ufornuftige maskiner, hvilket er ok hvis man som forbruger er vidende om problematikken

Tommy Rønn
04/04-2009 kl. 00:32

Gode køreegenskaber har ikke nødvendigvis noget med indkøbspris at gøre. Faktisk er det ofte sådan, at jo større et prismærke på maskinen, jo mere specialiseret er modellen og derfor kan den ende med at blive en regulær kamp i dagligdagen.

Et godt eksempel er de dyreste og fineste sportsmaskiner fra støvlelandet. Der er så ekstreme udlagt at hænder og ryg hos ejeren, smerter voldsomt, efter få kilometer i sadlen underlagt de danske trafikregler. De er nærmest perfekte på racerbanen, men langt flertallet af forbrugerne er mere normale i deres kørselsmønster, og ender derfor let med meget dyre irretationsmaskiner.

I Danmark, hvor flertallet af os motorcyklister bruger det meste af vores tid, er 130 km/t defineret som et absolut maksimum, hvorfor fornuftsmaskinerne faktisk gør en rigtig god figur for den betalte pris. Flertallet behøver altså ikke bruge flere penge end hvad fornuftsmaskinen koster, med mindre altså man, med motorcyklen, vil fortælle omverdenen hvem man er.

Selvfølgelig s

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder