Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykelkøberne bliver snydt

Mange forhandlere glemmer en lille detalje når der handles

Webmaster
27/10-2017 kl. 17:30

De seneste 3 år har MIF (Motorcykel Importør Foreningen) instrueret deres forhandlere om at alt salg af nye og brugte motorcykler (Brugte op til 5 år gamle), skal følges af et gavekort til kørekursus. Desværre er mange købere blevet snydt for dette gavekort.

At køberne er blevet snydt for et gavekort til kørekursus, skyldes ikke ond vilje fra forhandlerne, snarere en forglemmelse når det går hurtig i butikken. Når kunderne står på nakken af hinanden gennem foråret, går det rigtig hurtig hos de danske motorcykel-forhandlere, som gerne vil servicere alle bedst mulig. Så kan udlevering af gavekort svipse.

Har du købt ny eller max 5 år gammel motorcykel hos en autoriseret forhandler de seneste år, uden at modtage et kørekursus-gavekort, bør du kontakte forhandleren så du også kan modtage dit gavekort.

Denne ordning gælder alle autoriserede forhandlere af følgende mærker, og gælder derfor kun ved køb af de pågældende mærker:

Benelli

BMW

Ducati

Harley-Davidson

Honda

Kawasaki

Suzuki

Yamaha

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder