MC forsikring: Motorcykelforsikring en stor succes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forsikring en stor succes

Spørgsmålene fra brugerne er mange og priser nu tilpasset
Webmaster
25/07-2012 kl. 22:15

Fra starten havde vi lavet en lille fejl i beregneren. Dette betød mange blev præsenteret for for høje årlige omkostninger. Dette er nu rettet. Desværre betegnede den første beregner alt for mange maskintyper som superbikes.

Noget rigtig mange spørger til, er størrelse på selvrisiko. På MagaCin og 123 forsikring er selvrisiko 10.000 kr.. Ved tyveri er selvrisiko 10%, dog minimum 10.000 kr.. Alt dette fremgår også af betingelserne.

Mange spørger også til hvem der står bag vores nye forsikringstiltag. Selskabet er Forsikrings Rådgiverne, som er dem der sælger QBE og Lloyds MC-forsikring i Danmark. Altså et solide selskaber der står bag.

Mere end 5.000 har nu forespurgt vores forsikringsberegner. Dette har overgået vores forventninger med 500%. Rigtig mange har også bestilt forsikring via MagaCin og 123.

Specielt nye og unge motorcyklister har fundet store besparelser via MagaCin og 123 forsikring. Det er vi glade for, da det netop er den målgruppe vi har forsøgt at hjælpe med dette nye tiltag. Erfarne og aldrende motorcyklister har altid kunnet finde fornuftige forsikringstilbud og behøver derfor ikke hjælp.

Eneste regulære opstartsproblem har været forsikring af Harley-Davidson. Dette arbejder vi nu på at løse hurtigst mulig.

Del med en ven

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start