Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Et skørt brugtmarked

Alle kneb gælder når der sælges motorcykler

Tommy Rønn
19/02-2010 kl. 14:00

Som brugtkøber skal man se sig rigtigt godt for, når ny brugt skal findes. Et nyt kneb er nemlig opfundet, når sælgerne skal fange køberne.

Kopiannoncering er det nye trick. Vi opdagede på 123mc.dk at nogle annoncer omhandlede de selvsamme maskiner. Tekst og billeder kan være forskellig, men maskinen er den samme. Nogle er endda så simpelt kopieret, at alle data er ens, kun indrykningsdato er en anden.

Vi forstår godt at forhandlere og private sælgere kan blive lettere desperate, når de ikke kan sælge i en krisetid. Dobbelt eller flere i antal annoncer ses naturligvis mere. Men at oversvømme markedet med falske annoncer, lyder ikke som et skridt i den rigtige retning.

Vi har nu på 123mc.dk været igang med at udluse for dubletter. Vi ønsker dem ikke på vores site. På andre salgssider kan man, med lidt detektiv-arbejde, tælle mange hundrede dubletter.

Som forbruger skal man altså se sig godt for. En salgsmaskine kan godt findes med flot annoncetekst, mens selvsamme maskine måske fin

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder