Læs om motorcykler - Her er de bedste MC medier
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De bedste motorcykel-medier

Her mener vi du får de bedste artikler og test af motorcykler
Webmaster
21/03-2018 kl. 15:30

Vi får ofte spørgsmål fra vores læsere og brugere, om hvor det er bedst at læse om motorcykler? Og om hvor vi selv læser om MC. Vi mener naturligvis det bedste sted er her på MagaCin.dk, hvilket næppe kommer som nogen overraskelse, men vi kan fint anbefale andre steder.

Selv læser vi meget lidt på andre medier, og har ikke abonnement på nogen MC medier overhovedet. Dette skyldes at vi selv er dybt involveret i MC verdenen, og derfor får alle nyheder og informationer direkte fra producenter, importører og branche. Desuden læser vi helst ikke tests på andre medier, for ikke blive farvet inden vores egne afviklede tests.

Hvis vi skal anbefale et trykt blad der kan læses af alle (Ikke på svært fremmedsprog), hopper vi desværre over de danske muligheder. I Danmark har vi kun et pristungt oversat tysk blad, indeholdende aldrende artikler fra moder-magasinet. Samt et medlemsblad der mest handler om Hans og Gudruns anbefalinger til gode wienersnitzeler, på vejen til Harzen. En dag bliver vi også så gamle så vi finder den slags ophidsende, men er ikke helt nået dertil endnu.

Norske MC Avisa har vi fået øjnene op for i forbindelse med noget samarbejde. Et fantastisk flot udført magasin, med et bredt udsnit af gode artikler hver måned. Modsat mange andre medier, er det tydeligt at norske MC Avisa tør kalde en spade for en spade, og ikke følger den uheldige annoncør-smørings-trend man ser i så mange andre nordiske medier, hvor alt er godt og intet er dårligt. Dejligt at kunne læse når noget ikke dutter.

MC Avisa er let at læse for os danskere, og koster kun 450 kr. i års abonnement for 10 tykke magasiner.

MC Avisa abonnement kan købes her.

Er du mere til online nyheder kan vi klart anbefale motorcyclistonline.com. Her er fart på og ingen tvivl om deres testpiloter, bl.a. Ari Henning og Zack Courts, som vi kender fra diverse arrangementer, virkelig kan styre, og dermed teste en motorcykel.

Motorcyclistonline.com er et særdeles levende magasin, som alle kan tåle at følge uden at falde i søvn. Også de helt unge. Rigtig spændende er også deres videodel, som de kalder On Two Wheels. On Two Wheels bringer konstant fantastiske videotests. Se et godt eksempel her.

Amerikanske motorcyclistonline.com koster kun 113 kr. årligt at følge, incl. dansk moms. 90 kr. årligt uden moms. Dette er intet mindre end et kup. Abonnement kan købes her.

Så hermed vores anbefalinger til ekstra læsning udover MagaCin.dk

Del med en ven

Giver børn en ny start