Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Brugttest: Z1000 anno 2007

Kan en 13 år gammel motorcykel stadig gøre sig gældende?

Mikkel Sølvkjær
04/10-2020 kl. 06:00

OBS: Testen er optaget i foråret, og selvom der i nedenstående video falder en smart bemærkning om corona-forbud, så gjorde vi altså ikke noget forbudt.

Da den første Kawasaki Z1000 blev annonceret i 1976, skulle den overtage arven fra den i forvejen banebrydende Z1(Z900), og den var en af de hurtigste motorcykler, man kunne forestille sig dengang. Motorkapaciteten steg fra 903cc til 1015cc og med ca. 83hk, var det en seriøs konkurrent på både landeveje og racerbaner verden over.

Derfor er det ikke så mærkeligt, at de lidt ældre generationer spærrer øjnene op og lader anekdoterne flyde, når navnet Z1000 klinger i deres nærhed. Men der er sket enormt meget med modellen siden halvfjerdserne, men i den her sammenhæng gemmer vi historietimen væk til en anden dag.

Og så alligevel ikke helt – for, når der er tale om en brugttest, er det næsten umuligt ikke at sætte modellens historik en smule i perspektiv.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder